Leidingmarkering

Leidingbruggen worden gebruikt voor het bovengronds aanleggen van afzonderlijke, meerdere of zelfs een groot aantal pijpleidingen als toevoer- en transportleidingen, meestal over lange afstanden.
Om de veiligheid en duidelijkheid van de markering te waarborgen, kan gebruik worden gemaakt van onze overzichtspanelen in Din A3 geprint op h-PVC. Deze borden kunnen worden ingeschoven in de bijpassende roestvrijstalen insteekhoezen welke ook door ons worden geproduceerd.
Zo kunnen zelfs markeringen voor leidingen die moeilijk toegankelijk of zichtbaar zijn, op een overzichtelijke en duidelijke manier worden weergegeven. De overzichtsborden kunnen individueel worden geproduceerd naar de behoeften van elk bedrijf. Ze tonen bijvoorbeeld aan de ene kant de doorsnede van de betreffende leidingbrug met de leidingnummers, en aan de andere kant een overzichtelijke tabel van de afzonderlijke leidingen met de betreffende stromingsstoffen, de stromingsrichting en de GHS-symboliek, en de kleurcodering volgens NEN3050 of een eigen fabrieksnorm.
Deze procedure biedt een uitstekende toepassing voor de identificatie van moeilijk bereikbare leidingen.

Ga terug