english stell     german stell     netherland stell
  • Industrie: Sicherheit fängt an mit Stell Anlagenkennzeichnung Sicherheit fängt an mit Stell Anlagenkennzeichnung
    Safety starts with Stell
  • Industrie: Sicherheit fängt an mit Stell Anlagenkennzeichnung Sicherheit fängt an mit Stell Anlagenkennzeichnung
    Safety starts with Stell
Stell: Borden en markeringen ter identificatie van bedrijfsonderdeleen en procesinstallaties in de Energiebranche
Stell: Borden en markeringen ter identificatie van bedrijfsonderdeleen en procesinstallaties in de Chemiebranche
Stell: Vlucht- en reddingssignalisaties in de Maritieme sector
Stell: Borden en markeringen in bedrijven en industrie; Vlucht- en reddingssignalisatie in de Industrie

Kenmerkend voor uw veiligheid!

Er zijn ongeveer 17 miljoen mensen in Nederland
Er zijn zo'n 8 miljoen werkenden in Nederland
Daarvan zijn er ruim 2 miljoen in de industrie werkzaam

Stell Sign-Projects BV verzorgt
de identificatie, markering en bewegwijzering
van industriële procesinstallaties en machines.


Door voortdurende ontwikkeling en veelzijdigheid van de producten in de industriële sector is er steeds meer samenwerking tussen bedrijven. De samenwerking krijgt steeds vaker een internationaal karakter. Dat betekent dat het steeds gebruikelijker wordt dat er mensen van verschillende nationaliteiten in uw bedrijf komen. Dit stelt hoge eisen aan inzicht in de oriëntatie en duidelijke en internationale herkenbaarheid van vluchtroutes. 

Productiehallen, installaties en kantoorgebouwen van uw onderneming moeten dan ook uitgerust zijn met borden, systematische identificatie en evacuatie plattegronden. Deze moeten aan de hoogste internationale eisen van veiligheid en kwaliteit voldoen. Een duidelijke en optimale montage van deze middelen moet in noodsituaties voor essentiële oriëntatie en veiligheid zorgen.

Voor het bieden van deze veiligheid en oriëntatie kunt u bij ons terecht. Onze mensen zijn hooggekwalificeerde vakmensen. We beginnen met een analyse en een audit ter plaatse. Daarbij stellen we uw behoefte op het gebied van identificatie, oriëntatie en markering vast. Vervolgens vervaardigen we alle benodigde borden en markeringen in onze eigen productieafdeling. Daarmee kunnen we in uw specifieke en unieke behoeften voorzien. Op lange termijn is dit de basis om een hoge kwaliteit te garanderen en te handhaven. De systematische identificatie, borden en markeringen binnen uw bedrijf en installaties is daarmee altijd up-to-date.

Van begin tot eind kunt u terugvallen op onze expertise. Zo kunnen we u over zaken als kleurstelling, kwaliteit en design ruimschoots adviseren. We kunnen bogen op een uitgebreide en branche-specifieke ervaring. Uiteindelijk zal ons montageteam de identificatieborden en bewegwijzeringen ter plekke vakkundig monteren. Dit geheel staat inmiddels bekend onder de naam Allround-methode, made by Stell.

Duidelijkheid en veiligheid in uw bedrijf moet voor iedereen gelden, of u nu uit Europa of Australië komt, of u Amerikaan, Aziaat of Afrikaan bent. Onze producten voor bewegwijzering en identificatie worden volgens de internationale standaarden geproduceerd. Dat betekent, dat u daarmee al uw medewerkers en al uw nationale en internationale bezoekers een veilige en goed te begrijpen werkomgeving biedt.

Lees meer over onze Allround-methode of neem contact met ons op.
Safety starts with Stell
Safety starts with Stell
Safety starts with Stell