english stell     german stell     netherland stell
  • Safety starts with Stell Safety starts with Stell
    Energie: Safety starts with Stell
  • Safety starts with Stell Safety starts with Stell
    Energie: Safety starts with Stell
Stell: Borden en markeringen ter identificatie van bedrijfsonderdeleen en procesinstallaties in de Energiebranche
Stell: Borden en markeringen ter identificatie van bedrijfsonderdeleen en procesinstallaties in de Chemiebranche
Stell: Vlucht- en reddingssignalisaties in de Maritieme sector
Stell: Borden en markeringen in bedrijven en industrie; Vlucht- en reddingssignalisatie in de Industrie

Duidelijkheid gaat voor alles


Energie is nodig voor bijna alles wat we doen. Denk eens aan een dag zonder energie: geen vers kopje koffie in de ochtend, geen telefoon, geen e-mail. In industrieën als de farmacie of de metaal zou het compleet onmogelijk worden om nog maar iets te doen op het gebied van onderzoek, ontwikkeling of productie. Wereldwijd zijn er vele bedrijven en nog veel meer mensen dag in dag uit bezig om ervoor te zorgen dat alles "gewoon" door gaat.
Hierbij gaat het continu om effectief en veilig produceren van energie. 

Een adequate identificatie en markering van gas-, vloeistof- en stoominstallaties is daarbij van levensbelang. Op deze wijze geeft u uw personeel de mogelijkheid om verstandig om te gaan met turbines, pijpleidingen, generatoren, meetinstrumentatie, kleppen en andere delen in uw installatie.

Wereldwijd gezien hebben wij inmiddels al meer dan 500 energiecentrales voorzien van borden, markeringen en veiligheidssignalisatie. We hanteren daarbij altijd de hoogste technische normen en ons personeel is altijd up-to-date opgeleid. Ook de materialen waarmee we werken voldoen aan de modernste eisen wat betreft duurzaamheid en bestendigheid bij calamiteiten. De energiebranche is een sector die voor ons al decennia groeit.
We lopen daarbij graag voorop en dat merkt u!

Wat kunnen we voor u doen?

Als u ons wilt inschakelen voor de codering, markering en identificatie in uw bedrijf of deze borden, bewegwijzering en vluchtroutes wilt laten aanbrengen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag en uitgebreid over onze werkwijze. 

Onze medewerkers hebben zeer ruime ervaring in de energiebranche met steeds weer diverse en bijzondere klanten. Vanuit deze ervaring maken we eerst een uitgebreide analyse van uw installaties en bedrijf. Daarna wordt er in overleg met u een uitgebreid plan gemaakt van de locatie met alle benodigde aanwijzingen, borden en routes. Na goedkeuring voeren we dat plan voor u uit.

Wilt u zich verder overtuigen? Kijkt u dan bij onze referenties en bij onze Allround-methode. Bent u overtuigd? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon 0315 - 65 24 07
Safety starts with Stell