english stell     german stell     netherland stell
  • Chemie: Verständniss fängt an mit Stell Comprehend with Stell
    Chemie: Verständnis fängt an mit Stell
  • Chemie: Verständnis fängt an mit Stell Comprehend with Stell
    Chemie: Verständnis fängt an mit Stell
Stell: Borden en markeringen ter identificatie van bedrijfsonderdeleen en procesinstallaties in de Energiebranche
Stell: Borden en markeringen ter identificatie van bedrijfsonderdeleen en procesinstallaties in de Chemiebranche
Stell: Vlucht- en reddingssignalisaties in de Maritieme sector
Stell: Borden en markeringen in bedrijven en industrie; Vlucht- en reddingssignalisatie in de Industrie

Alles begint met kennen en herkennen


Reinigingsmiddelen, meststoffen, kunststoffen en verpakkingsmaterialen: het begint allemaal in de chemische industrie. De chemicaliën die in deze productieprocessen worden gebruikt zijn soms bijtend, irriterend, milieubelastend of explosief. Om veilig te kunnen werken, is een correcte codering, markering en identificatie van pijpleidingen, voorraadtanks en bedieningsinstrumenten van het allerhoogste belang! Alleen hoogwaardige, professionele procesidentificatie en -markering waarborgt continuïteit, kwaliteit en innovatie in de chemische industrie.

Chemische processen kunnen alleen verantwoord verlopen als uw mensen naast proceskennis, ook kennis en inzicht hebben van de gebruikte stoffen en de procesomgeving. Daarbij kunt u gebruik maken van onze passie en kundigheid op dit gebied. Onze mensen zijn vakkundig geschoold en hebben jarenlange ervaring op het gebied van product- en procesidentificatie in de (petro-)chemische industrie. We denken graag met u mee om de chemische processen in uw bedrijf begrijpelijker, direct inzichtelijk en dus veiliger te maken.

Vanaf het moment dat we ons in Nederland vestigden, werken we veel en intensief met de chemische industrie samen. Zo zijn onze eigen mensen bijvoorbeeld continu aanwezig bij Shell Moerdijk en Pernis, Sabic in Bergen op Zoom en het chemiepark in Delfzijl. Op deze wijze lopen we altijd voorop waar het gaat om nieuwe oplossingen

Voor nadere advisering, een uitgebreide analyse en een plan van uitvoering kunt u bij onze gespecialiseerde medewerkers terecht. We voorzien u graag van een volledig plan en produceren vervolgens alle benodigde borden, speciale stickers en plattegronden zelf. Als u dat wenst, leveren we u ook de bijgewerkte stroomdiagrammen in AutoCAD-formaat aan.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of per
telefoon: 0315 - 65 24 07
Safety starts with Stell
Safety starts with Stell