Introductie bedrijf

Sinds 1976 is – de Stell Groep –, een moderne middelgrote onderneming, gevestigd in  de markt van oplossingen voor identificatie en signalisatie. Begrijpelijkheid, veiligheid en oriëntatie in productieinstallaties, in gebouwen en op het water zijn onze hoogste doelen. Door gebruik te maken van onze kwalitatief hoogwaardige materialen en diepgaande branchekennis op het gebied van energie, chemie, scheepvaart, industrie en brandbeveiliging zorgen wij voor een begrijpelijke en veilige werkomgeving voor personeel, externe medewerkers en bezoekers.

Identificatie van procesinstallaties en veiligheids- en gezondheidssignalering behoren tot onze kerncompetenties. Als wereldwijd actieve groep van bedrijven met vestigingen in Nederland, Duitsland en India, werken we samen met onze partners en klanten om uniforme, praktische en juiste markeringen en borden ter plaatse te garanderen.

Het is onze werkwijze om u een zorgeloos totaalpakket te bieden. Daarom is ons bedrijfsmodel erop gericht alle delen van de procesketen uit één bron te bieden. Ontwerp, productie, montage en documentatie gebundeld met deskundig advies – we bieden u identificatie in een compleet pakket. Met onze werkwijze kunnen klanteisen optimaal opelkaar worden afgestemd. Mochten er nog aanvullende behoeften zijn, dan hebben we naast onze eigen branchekennis een uitgebreid netwerk van competente en betrouwbare partners en leveranciers opgebouwd.

Een overzicht van de Stell Groep

  • 150 gemotiveerde medewerkers
  • meer dan 45 jaar ervaring
  • diepgaande branchekennis
  • totale service
  • wij! – maak kennis met ons