english stell     german stell     netherland stell
 • Stell: Clear comprehension. Clear Messages energize you Business. Clear comprehension. By Stell
  Clear Messages energize you Business.
 • Safety starts with Stell. Safe on Board Safety starts with Stell.
  Safe on Board
 • Stell: Clear comprehension. Comprehend with Stell! Clear comprehension. By Stell
  Comprehend with Stell!
 • Safety starts with Stell. Get out of here! Safety starts with Stell.
  Get out of here!
Stell: Borden en markeringen ter identificatie van bedrijfsonderdeleen en procesinstallaties in de Energiebranche
Stell: Borden en markeringen ter identificatie van bedrijfsonderdeleen en procesinstallaties in de Chemiebranche
Stell: Vlucht- en reddingssignalisaties in de Maritieme sector
Stell: Borden en markeringen in bedrijven en industrie; Vlucht- en reddingssignalisatie in de Industrie

Allround 3: Montage

STELL-Allround Methode - Montage De productie van onze borden, markering en bewegwijzering voeren we zelf uit. Hierdoor kunnen we u kwaliteit en punctuele levering garanderen. De verschillende borden, bevestigingsalternatieven en productvarianten bieden we daarom altijd vakkundig aan. Maar we doen meer: we monteren, testen en keuren deze ook graag voor u. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialist en op dit gebied.

Ons team van monteurs is flexibel. Daardoor kunnen we het werk snel leveren, passen we ons gemakkelijk aan uw eisen omtrent planning aan. Uiteraard zijn we zelf het meest kundig in het monteren van onze producten in uw bedrijf. Daarmee wordt uw werk in uw bedrijf gemakkelijker, inzichtelijker en als het nodig is, ook veiliger. Dat is beter voor u, uw medewerkers en uw bezoekers.

Onze werkwijze is erop gericht zo efficiënt en optimaal mogelijk voor u te produceren en te leveren. Zo werken we met een doordacht samengestelde montageteams. Hiermee zijn diverse vormen van expertise beschikbaar als dat voor een bepaald project nodig is. Door interne en externe scholing zijn we bezig de deskundigheid van onze medewerkers steeds verder te vergroten. We beschikken over een uitvoerige en hoge mate van deskundigheid in de verschillende branches waarin we werkzaam zijn. Dit geeft ons een voorsprong, zodat we altijd in staat zijn om uw vraag naar adequate identificatie, bewegwijzering en markering van installaties, gebouwen en terreinen snel, flexibel en vakkundig uit te voeren.

De montage van onze producten kunt u desgewenst ook zelf (laten) uitvoeren. Indien u dat wenst, stellen we u een supervisor ter beschikking. Vooral bij buitenlandse bedrijven of bij off-shore installaties is dit een veel gebruikte optie. Daarmee combineren we onze kennis en kwaliteitsinzichten met zelfstandige montage door u als klant.

Als het nodig is: Engineering
Soms komt het voor dat er tijdens de montage afwijkingen tussen de werkelijkheid en de tekening ontdekt worden. In dat geval passen we de planning en het ontwerp aan, corrigeren we de P&ID's en zorgen we er ter plekke alsnog voor, dat uw installaties up-to-date zijn wat betreft identificatie, markering en vlucht- en reddingswegen.

Als u meer informatie wilt hebben over de montagefase van ons werk en wat uw mogelijkheden daarbij zijn, neem dan contact op met één van onze medewerkers, vul het contactformulier in, of bel ons op telefoonnummer 0315 - 65 24 07.